Yritin kyllä kovasti saada käyttäjätunnukseksi Team Orvokki, mutta nimi oli liian pitkä sellaiseen. Orvokki taas oli jo käytössä ja tuskartelun tuloksena keskiyön jo lähestyessä sen viimein pusersin - rallyteam... Äh, luovuus on kyllä pahemman kerran hukassa.

Mitä tässä sitten on edessä? Rintamamiestalon villiintynyt piha ja aviomiehen Skoda Favorit, A-ryhmäläinen kuulemma. Olen lupautunut (ilmeisen heikkona hetkenä) lähteä mukaan kartturiksi - tosin rallitutkinto on tällä hetkellä vielä suorittamatta.

En ymmärrä autoista pätkän vertaa, ajokortinkin ajoin vasta kolmisen vuotta sitten. Mutta se innostus, joka syttyy mieheni silmiin rallihommista puhuttaessa sai minut jotenkin mukaan tähän. Itse vaivun flow-tilaan pihalla puutarhahommissa ja ilmeisesti sama tapahtuu miehelleni hänen päästessään skodansa rattiin. Kyseessä ei kuitenkaan ole mustasukkaisuus toisen omaa harrastusta kohtaan, vaan ehkä yritys löytää ihan oikea yhteinen harrastus. Eli luvassa on jonkin sortin tositarinaa siitä, miten innostaa vaimo ralliautoilusta ja mies kukkien kasvattamisesta :)

Ps. Mies kävi korjaamassa kirjoitusvirheet ja samalla totesi, että auto on 1400-trophy. Mene ja tiedä mitä se sitten tarkoittakaan...